Ivonne Rietjens, voorzitter

Professor in Toxicologie aan Wageningen Universiteit en promotor van 30 PhD studenten. Haar focus ligt op het evalueren van risico versus voordelen van de zogenaamde novel foods & ingrediënten, ontwikkeling van gene reporter assays voor het detecteren van gezondheidseffecten en tenslotte op de rol van de voedselmatrix van ingrediënten van plantaardige oorsprong. Lid van (inter-)nationale adviescommissies.

Albert Zwijgers, lid

Afgestudeerd in Voeding Technologie aan Wageningen Universiteit en is gestart bij Gist Brocades en werkte vervolgens voor DMV International en Quest International. Hij stapte over naar Unilever waar hij werkte als Hoofd van het Global Technology Centre Health & Wellness. Zijn huidige activiteiten zijn Professor Innovation in Foods HAS Den Bosch en adviseur diverse voedingsbedrijven.

Wout Everdingen, lid

Heeft een brede ervaring in business development, waarvan de laatste 30 jaar voor Akzo Nobel in verschillende posities, zoals wereldwijde R&D activiteiten voor de farmaceutische divisie van Organon Teknika, Regulatory Affairs en Business Development & Licensing.