Jan van der Hoeven.jpg

Jan van der Hoeven

Afgestudeerd aan Wageningen Universiteit met als specialisatie waterkwaliteit, waterbehandeling en toxicologie. Gewerkt als wetenschapper met als specialiteit de relatie tussen voeding en kanker. Meer dan 30 wetenschappelijke publicaties en onderscheiden als Europese Wetenschapper (EEMS Young Scientist Award) in 1985. In 1983 heeft hij een internationaal opererende CRO op het gebied van milieu en veiligheidsonderzoek opgericht waarvoor hij in 1988 volledig verantwoordelijk werd. In 2003 ontving hij de ondernemerschapsprijs van de Wageningen Universiteit. Vanaf 1988 is Jan van der Hoeven actief met zijn eigen portfolio van een aantal Life Sciences bedrijven waarin hij een actieve rol vervuld.

Binnen het Fonds is hij verantwoordelijk voor - Acquisities & Exits

downloadjam.jpg

Miranda Janssen

Sinds 2005 betrokken bij en/of verantwoordelijk voor algemeen management & financiën van een aantal life sciences bedrijven. Daarvoor heeft zij 17 jaar gewerkt bij een internationale Contract Research Organisatie voor milieu en veiligheidsonderzoek in diverse functies. In 2003 Master in Business Administration (MBA) behaald en meer dan 20 jaar ervaring in verschillende functies bij (inter-)nationale bedrijven, betrokken bij M&A (merger & acquisition) activiteiten. 

Binnen het Fonds is zij verantwoordelijk voor - Algemeen management en financiën

Wim Jongen.png

Wim Jongen

PhD in de toxicologie en voedingswetenschappen en meer dan 15 jaar ervaring in business development in de Life Sciences. Hij heeft diverse senior management posities bekleed bij de Wageningen Universiteit (1990-2008) en was professor in Voedingsproducten Design en Kwaliteitsmanagement van voedingsmiddelen bij Wageningen Universiteit (1994-2004). Hij is auteur van meer dan 150 wetenschappelijke artikelen en heeft als auteur en/of editor zeven wetenschappelijke boeken geschreven. 

Binnen het Fonds is hij verantwoordelijk voor - Technologie beoordeling & Intellectueel eigendom